Hus A

Dream house Thailand

Hyr ditt drömhus i Chak Pong och Mae Phim.

Hus A i Chak Phong


Detta stora hus på 240 kvm erbjuder sex sovrum,

två vardagsrum och fyra badrum. Huset är perfekt för det stora sällskapet på upp till tolv personer. 


Två av rummen har eget badrum. I vardagsrummet på andra våningen finns en teve där man kan koppla in både dator och spel, och det finns sköna soffor både uppe och nere i huset.


Huset har trådlöst internet via fiber, och det är möblerade uteplatser på första och andra våningen.


Den stora gemensamma poolen ligger alldeles intill huset. På området finns en stor gräsmatta där man kan utföra diverse sportsliga aktiviteter och på området finns också en tennisbana och lekplats.


 

Huset ligger i ett privat område med fem hus, endast 2 meter från Chak Pong Beach som ligger mitt emellan Ban Phe och Mae Phim.  I omgivningen finns flera restauranger, möjligheter till massage samt att hyra moped.

 


Taxi från flygplatsen till huset tar cirka 2,5 timmar. Med taxi tar man sig till Pattaya på 1,5 timmar, Rayong och Klaeng på 30 minuter eller till  Ban Phe på 10 minuter, där båtarna går till paradisön Koh Samed. Alldeles utanför området går bussar till Ban Phe och Rayong, som är väldigt billiga att åka med.

Information

I priset ingår handdukar, sänglinne, slutstädning och trådlöst internet (wifi). Kostnad för elektricitet tillkommer på hyrespriset.


Kontakta Janne Lundgren om du vill boka, få priser eler har andra frågor


Mail: janne@jannelundgren.com


Copyright © All Rights Reserved