Hus B

Dream house Thailand

Hyr ditt drömhus i Chak Pong och Mae Phim.

Hus B i Mae Phim


Denna stora drömvilla ligger högst upp i Cape Mae Phim, cirka 300 meter från havet och ett par hundra meter från huvudgatan i Mae Phim. Vi har idag efter renovering upp till 19 bäddar i huset!!


Hela huset är på 600 kvm  med ett stort kök och vardagsrum samt på övervåningen  ett master bedroom med fin havsutsikt, balkong, badrum och en uteterass med jacuzzi. Dessutom finns två dubbelrum,  med dusch och toalett och egen ingång intill poolen. Utöver detta finns ett stort familjerum, dubbelsäng och våningssäng med både badrum och kökspentry, med en avskild egen  ingång samt en liten lägenhet med badrum, litet pentry och två sängplatser.


Huset har trådlöst internet. Rummen vid den privata poolen har egna badrum och på nedervåningen finns ett större rum med kokvrå som är perfekt för de som har småbarn eller som vill ha lite avskiljdhet.

 


Huset ligger i ett privat villaområde med gångavstånd till strand och restauranger i underbara Mae Phim. Mae Phim Beach beskrivs ofta som “en av de bästa fastlandsstränderna i Thailand“ och är känd för de många prisvärda fisk- och skaldjursrestauranger med bra priser.


Mae Phim är en lugn plats att semestra på och härifrån kan du ta dig ut till flera paradisöar och det finns flera golfbanor inom en timmes resa.

 


Taxi från flygplatsen tar cirka 2,5 timmar. 1,5 timmar till Pattaya och 15 minuter till Ban Phe, där båtarna går till paradisön Koh Samed.

Bilder från huset i Mae Phim

Priser

Lågsäsong vecka 14-40:

15.000 SEK per vecka

Mellansäsong vecka 10-13 och 41-44:

17.000 SEK per vecka

Högsäsong vecka 45-50 och 2-9:

19.000 SEK per vecka

Peaksäsong vecka 51-1:

21.000 SEK per vecka

Hyrpriset är momsfritt. Med reservation för prishöjningar. I priset ingår handdukar, sänglinne, slutstädning och trådlöst internet (wifi). Kostnad för el tillkommer på hyrespriset.


Kontakta Janne Lundgren om du har några frågor, vill boka eller få ett pris för långtidshyra.


Mail: janne@jannelundgren.com


Copyright © All Rights Reserved