Hus C

Dream house Thailand

Hyr ditt drömhus i Chak Pong och Mae Phim.

Hus C i Chak Pong


Denna moderna villa på 112 kvm erbjuder tre sovrum. Villan har två badrum, ett stort kök och vardagsrum samt en möblerad uteplats.  Ett av sovrummen är ett master bedroom med eget badrum. Huset har trådlöst internet.

 


Villan passar för till exempel fem vuxna och ett barn, en fyrbarnsfamilj eller fyra vuxna och två barn. I det ena sovrummet finns en våningssäng där överslafen är anpassad för barn.

 


Området som består av 16 villor har ett stort härligt gemensamt poolområde. Restauranger och ett lyxigt spa ligger alldeles intill. Havet breder ut sig endast 200 meter bort. Det finns fri parkering och möjligheter att hyra både bil och moped i närområdet till bra priser.


 

Taxi från flygplatsen till huset tar cirka 2,5 timmar. Med taxi tar man sig till Pattaya på 1,5 timmar, Rayong och Klaeng på 30 minuter eller till  Ban Phe på 10 minuter, där båtarna går till paradisön Koh Samed. Alldeles utanför området går bussar till Ban Phe och Rayong, som är väldigt billiga att åka med.

Bilder från hus C i Chak Pong

Priser

Lågsäsong vecka 12-43:

4.000 SEK per vecka

Högsäsong vecka 44-50 och 2-12:

6.000 SEK per vecka

Peaksäsong vecka 51-1:

7.500 SEK per vecka

Hyrpriset är momsfritt. Med reservation för prishöjningar.  I priset ingår handdukar, sänglinne, slutstädning och trådlöst internet (wifi). Kostnad för el tillkommer på hyrespriset.


Kontakta Janne Lundgren om du har några frågor, vill boka eller få pris för långstidshyra.


Mail: janne@jannelundgren.com

Copyright © All Rights Reserved