Kommunikationer

Dream house Thailand

Hyr ditt drömhus i Chak Pong och Mae Phim.

Kommunikationer


Flyg till Thailand

Det finns mängder med flygbolag som flyger reguljärt från Skandinavien till Bangkok. Thai Airways och Norwegian har direktflyg. Andra flygbolag får man ofta  göra ett byte av flyg vid mellanlandning.


Qatar och Emirates är två bolag som ofta erbjuder billiga flygstolar. De har fina flygplan, bra underhållningssystem och service av världsklass. Man får ha 30 kg med sig som incheckat bagage i ekonomiklass. Andra bolag som flyger till Bangkok är Finnair, KLM, Air France, Turkish Airlines, Lufthansa med flera. Att boka flygstolar idag enkelt. www.flygresor.se och www.flygstolen.se  är två bokningssidor som erbjuder bra priser.Taxi till husen

Taxiresan till husen tar ca 2,5 h och kan beställas när ni bokat flygbiljetterna till Thailand.  Kontakta Janne Lundgren så hjälper han dig att boka Mr Chook för transfer. Chook skickar en taxi som hämtar er på flygplatsen. När ni kommer ut i ankomsthallen på flygplatsen följer ni skylten till ”Meeting Point” (vid utgång 3). Här står chauffören med en välkomstskylt med ert namn. Allt detta hjälper Janne Lundgren till med när ni gör er bokning.Kostnad för taxibuss till våra hus

Från flygplatsen: 3000 Bath

 

Från hotell  i Bangkok:  3500 Bath


Mobiltelefon

Att ringa och surfa med svenska telefoner är dyrt. På flygplatsen i Bangkok finns möjligheten att installera thailändska simkort i olåst mobiltelefon och surfplatta. Personalen hjälper dig att installera och få igång det thailändska kontantkortet. DTAC och AIS är två stora mobiloperatörer som har god täckning i landet till bra priser.


Har du frågor?

Skicka ett mejl till Janne  Lundgren - mail: janne@jannelundgren.com


Karta till kustområdet där husen ligger

Hus  1 och 3 finns i byn Chak Pong, som ligger på vägen mellan Ban Phe och Mae Phim. Hus 2 finns i semesterorten Mae Phim.


Copyright © All Rights Reserved