Slottet

Dream house Thailand

Hyr ditt drömhus i Chak Pong och Mae Phim.

"Slottet" i Chak Phong


I huvudbyggnaden "Slottet", som vi  kallar det finns det en lägenhet  med egen ingång i markplan. Denna lägenhet har två sovrum, badrum,  kök och allrum i öppen planlösning. Med bäddsoffan  kan man bo 4 vuxna och 2 barn  i denna  lägenhet.


På våningsplan 2 finns två lite större dubbelrum. Båda rummen har dubbelsäng och egna badrum. Ett av rummen har en extra madrass och det andra har ett mindre rum intill där det finns en våningssäng.


I direkt anslutning till de båda rummen finns en uteplats samt ett stort kök och vardagsrum. Hyr man enbart ett av rummen kan man få dela dessa utrymmen med eventuell annan hyresgäst.


Det finns även ett antal dubbelrum i källaren  med gemensamma duschar, toaletter och  tillgång till kök. Totalt finns det 9 dubbelrum plus lägenheten på "Slottet". Du kan även hyra hela Slottet som är på  1500 kvm och tillgång till alla rum, stort kök, samlingsrum, träningslokal och stora gemensamma utrymmen. 


"Slottet" har trådlöst internet via fiber.


Den stora gemensamma poolen ligger alldeles intill hus A. På området finns en stor gräsmatta där man kan utföra diverse sportsliga aktiviteter och på området finns också en tennisbana och lekplats.


"Slottet" ligger i ett privat område med fem hus, endast 150 meter från Chak Pong Beach som ligger mitt emellan Ban Phe och Mae Phim.  I omgivningen finns flera restauranger, möjligheter till massage samt att hyra moped.

 


Taxi från flygplatsen till huset tar cirka 2,5 timmar. Med taxi tar man sig till Pattaya på 1,5 timmar, Rayong och Klaeng på 30 minuter eller till  Ban Phe på 10 minuter, där båtarna går till paradisön Koh Samed. Alldeles utanför området går bussar till Ban Phe och Rayong, som är väldigt billiga att åka med.

Priser

Kontakta Janne Lundgren om du vill få prisuppgift för att hyra rum, lägenhet eller varför inte hela Slottet... I priset ingår handdukar, sänglinne, slutstädning, el och trådlöst internet (wifi).


Mail: janne@jannelundgren.com

Copyright © All Rights Reserved